Izaberite backup paket prema svojim potrebama

Backup do 100GB prostora

Osnovni Backup

Na raspolaganju je do 5 korisničkih naloga medjusobno izolovanih po izboru administratora firme.

Cena €10,00/mesečno

Neograničeni* Backup

Pun komfor

Neograničen broj korisničkih naloga međusobno izolovanih po odabiru administratora firme.

Cena €19,00/mesečno

Kriptovani Backup

Maksimalna bezbednost

U slučaju da imate osetljive podatke neograničeni bekap može biti i kriptovan. Vaši podaci se sigurnosno šifruju tako da je sadržaj u bekapu nečitljiv čak i za sve one koji fizički mogu pristupiti opremi.

Treba imati u vidu da ste jedini koji podatke mogu dešifrovati pa Vam ni mi kao provajderi usluge ne možemo vratiti podatke ako izgubite lozinku.

Cena €29,00/mesečno

Administrirani Backup za organizacije

Podrška kakvu zaslužujete

Neograničen broj korisničkih naloga međusobno izolovanih po odabiru administratora organizacije. Stručnjaci CloudEx postavljaju kompletno backup okruženje, kontrolišu rad i rade izmene po potrebi Vaše firme. Adminisrtacija obuhvata 10 radnih stanica.

Cena €39,00/mesečno

Dosta rizika!!!

Uzmite CloudEx bekap! Sačuvajte svoje podatke, zaštitite se od kriptoloker virusa, problema sa IT opremom ili slučajnog brisanja podataka! CloudEx ima rešenje koje ne zahteva promenu načina na koji radite ili posebnu opremu i uslove.

CloudEx Bekap je izvanredan sistem za izradu i čuvanje rezervnih kopija vaših podataka, koji se jednostavno aktivira i neprimetno čuva vaše dragocene podatke. Prilagodjenom CloudEx aplikacijom podaci se automatski kopiraju i ažuriraju u zadatom intervalu i čuvaju na cloud baziranim sistemima CloudEx-a, replicirani u 3 kopije.

Aplikaciju možete jednostavno da instalirate na svaki računar, server ili mobilni uređaj (sistem „čarobnjaka“). Prenos podataka u cloud je optimizovan, tako da se prenose samo promene (inkrementalni, de-dupliciran bekap).

CloudEx E-mail Bekap je dodatna mogućnost koja kopira vaše e-mail poruke iz programa Microsoft Outlook (PST/OST fajl) i to svaku pojedinačnu poruku, bez potrebe da prekidate rad. Sve poruke su dostupne u cloud-u i možete da im pristupate pojedinačno, čak i ako ste ih obrisali na Vašem računaru. U slučaju gubitka podataka, sve poruke možete da vratite (import) nazad u Outlook.

Radi lakog korišćenja sadržaj u bekapu možete da mapirate kao lokalni mrežni disk i pristupite iz Windows Explorer-a. Za pristup su potrebni kredencijali i sigurnosno odobrenje korisnika, te je zaštićen od zlonamernih programa. Preko weba možete da mu pristupite sa bilo kog uređaja.

CloudEx Bekap automatski čuva prethodne bekap kopije podataka (prethodne verzije), tako da u slučaju napada kriptoloker ili sličnih virusa, možete da vratite ispravnu verziju podataka.

Sve podatke sa cloud bekapa možete da podelite (cloud share) sa spoljnim korisnicima, bez ponovnog upload-a, uz punu kontrolu ko i kada može da pristupa vašim podacima.

* Neograničeni smeštajni kapacitet i prenos podataka podrazumeva poliltiku fer korišćenje usluga, detaljnije definisano u opštim uslovima za korišćenje servisa i uobičajenom praksom za servise za deljenje podataka na Internetu.