Proaktivno praćenje i detekcija problema

CloudEx sistem proaktivno nadzire kompletnu infrastrukturu i servise i 24x7x365 obaveštava o radu i značajnim događajima na sistemu. Oporavak sistema u slučaju otkaza pojedinih delova je automatizovan, najčešće bez da korisnici primete bilo kakve zastoje. Sistem za monitoring većinu mogućih problema ili potrebe za dodatnim resursima detektuje i pre nego što se problemi pojave, što nam omogućava da blagovremeno reagujemo.

Osoblje CloudEx-a je uvek spremno da reaguje u slučajevima da je to potrebno. Naša podrška nije samo podrška za besprekorno funkcionisanje sistema, već i asistencija vašim potrebama za korišćenje IKT infrastrukture kako bi ste mogli fokusirati na svoj posao.

Prilagođavamo se vašim potrebama

CloudEx je mala i proaktivna organizacija koja se lako prilagođava vašim potrebama. Možemo sagledati razne klase problema i pružiti podršku u domenima naše ekspertize. Raspoloženi smo partnerski dugoročno sagledavati potrebe korisnika i i planirati kapacitete bilo kod korisnika, bilo kod nas ili u hibridnoj topologiji sistema.

Planiranje razvoja i kapaciteta

Spremni smo za partnersko dugoročno sagledavanje potrebe korisnika i i planirati kapacitete bilo kod korisnika (private cloud), bilo kod nas (public cloud) ili u hibridnoj topologiji sistema (hibrid cloud).